Altijd online, op alle apparaten

Je website moet bij jou of je bedrijf passen. Nog belangrijker is het dat de website bij je bezoekers of klanten past. Wat verwachten zij op jouw website, en hoe kunnen we ze zo tevreden mogelijk maken? Samen gaan we op zoek naar de juiste balans tussen jouw wensen en die van je klanten, zodat je website in alle opzichten perfect wordt.

Eenvoudig zelf beheren

Geen gedoe met systemen die je moet leren gebruiken. Met MySWA beheer je eenvoudig zelf je website, simpelweg door iets aan te klikken en te bewerken. Zo ga je het nog leuk vinden om je website te bewerken! Nog niet overtuigd? Ik geef je graag een demonstratie.

Perfect op alle schermen

Je website ziet er perfect uit op alle formaten schermen, van tablet tot laptop en van smartphone tot TV en wordt ook op alle formaten getest. Zo weet je zeker dat jouw boodschap altijd overkomt, ongeacht de manier waarop iemand je website bezoekt.

Volledig op maat gemaakt

Alle websites worden op maat gemaakt. Heb je een speciale functie nodig? Dan wordt dat geregeld. Zo heeft Nu Ik Nog een unieke Energiewijzer, De Braampeel een uitgebreid overzicht van activiteiten, en STORM Eindhoven zelfs een compleet admin panel.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met me op