Een bijzondere shopervaring

Bij mooie producten en diensten horen mooie webshops. Laat je klant helemaal in de stemming komen, bijvoorbeeld door ze hun eigen product te laten configureren. We zoeken samen uit wat relevant is voor jou en je klanten, zodat iedereen een geweldige ervaring overhoudt aan je webshop.

Eenvoudig voor kopers

Het shop proces hoeft niet complexer te zijn dan nodig is. Doordat alles op maat wordt gemaakt, kunnen overbodige stappen worden weggelaten. Bij STORM Eindhoven hoeven klanten bijvoorbeeld geen bezorgmethode te kiezen omdat er niets bezorgd wordt, terwijl dat bij Peel en Maas Electronics wel moet.

Veilige verbindingen via https

Je klanten geven hun persoonlijke informatie aan je door, en hebben wellicht zelfs de mogelijkheid om in te loggen met een account. Door een beveiligde https verbinding te gebruiken, worden alle gegevens die verzonden en ontvangen worden versleuteld. Zo blijven persoonlijke gegevens ook echt privé.

Order management op maat

Niets zo vervelend als je werkwijze aan moeten passen aan een systeem. Daarom wordt het order management aangepast op jouw manier van werken. Wel zo handig!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met me op