Geen problemen, maar mogelijkheden

Al voor en tijdens mijn bachelor Technische Innovatiewetenschappen kwam ik problemen tegen in de interactie tussen gebruikers en systemen. Hieruit zijn een Content Management Systeem (CMS) voor websites en webshops en een platform voor narrowcasting voortgekomen.

Eenvoudig websites beheren

Zo'n 5 jaar geleden ontdekte ik dat een CMS veel makkelijker kan werken. Door veel proberen en evalueren kon ik een CMS ontwikkelen dat zowel voor gebruikers als ontwikkelaars makkelijker, sneller, en efficiƫnter werkt dan systemen als Wordpress, Joomla, en Drupal.

Bekijk project website

Praktische narrowcasting

In 2014 werd ik benaderd door twee Roompot Supermarkten om voor hen een systeem te realiseren voor narrowcasting. Vereiste: geen internetverbinding en makkelijk te beheren. Ik heb een oplossing ontwikkeld die zowel offline als online gebruikt kan worden, een eenvoudige beheeromgeving heeft, en relatief lage kosten heeft.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met me op

Met mijn brede kennis over zowel technologie als psychologie en bedrijfskunde, ben ik een ideale partner voor online innovaties. Op dit moment ben ik betrokken bij 2 projecten.

Docent monitor

Steeds vaker ligt de kwaliteit van een docent onder vuur, mede door de afschaffing van de basisbeurs. Om je als docent te kunnen ontwikkelen, moet je wel weten waar je staat en wat je verbeterpunten zijn. Samen met Hannibal Strategy Consulting ontwikkel ik een online tool voor HBO en voortgezet onderwijs.

Bekijk project website

Online rouwadvertenties

Het aantal rouwadvertenties in kranten neemt af, evenals het aantal abonnementen op de krant. Steeds vaker komen mensen er pas te laat achter dat iemand is overleden. Het internet biedt alle mogelijkheden om zoveel mogelijk mensen te bereiken met een overlijdensbericht.

Bekijk project website